Våre produkter

Selv om vi i Lippe hovedsakelig driver med kaffe og te, har vi også en lang rekke andre produkter til både større kafeer, kontorer og privatkunder. Her kan du lese litt mer om våre produkter og vårt fokus!

Svart kaffe

Lippe Guji bærtørket kaffe fra Etiopia

Vår kaffemeny er sesongbasert. Det vil til enhver tid være en bred variasjon av kaffe som strekker seg fra rimeligere, anvendelige kaffer og helt opp til ypperste toppkvalitet. Vi gjør innkjøp gjennom hele året og prøvebrenner, køpper og kvalitetssikrer kaffen i vårt brenneri og lab på Rosenholm i Oslo. Å kvalitetssikre produksjonen av gjeldende meny er en jobb som skjer ukentlig.  

Det sensoriske arbeidet er ledet av Pias skarpe nese og sensoriske kapasitet. Sammen med Alexander, produksjons- og salgspersonale, blir kaffen smakt, vurdert og justert for å sikre at kaffene våre til enhver tid er den beste utgaven av seg selv. 

Disse kaffene egner seg godt til filterkaffe, traktekaffe, presskanne, aeropress eller kokekaffe. Bruk gjerne en kaffetrakter godkjent av Norsk kaffeinformasjon eller en håndbrygger. Kverningsgraden varierer fra svært fint for aeropress til filtermalt og kokemalt.

Les mer om og kjøp våre svarte kaffesorter her.

Espresso

Lippe espresso #4

Espressokaffe har alltid vært en del av LIPPE sitt DNA. Vi har utviklet fem ulike espressoblandinger som skal holde gjenkjennelige profiler, basert på tilgjengelige råvarer.  

Smaksprofilene på de ulike blandingene strekker seg fra søt og fyldig, slik italienerne foretrekker den, til mer fruktige og syrlige varianter. 

Les mer om og kjøp våre espressoblandinger her.

Te

Oolobg
Økologisk Oolong fra Kina

LIPPE-folk er også te-folk. Vi smaker og velger te ut fra de samme prinsippene som når vi leter etter kaffer: det skal være rent, definerte smaker og eleganse i koppen. I sortimentet finner du de klassikerne du forventer av en temeny. Det være seg rene sorte teer som Darjeling, grønne rene teer som longjing, rød koffeinfri Roiboos, samt smakssatte teer og infusjoner. 

Les mer om og kjøp våre teer her.

Andre produkter

LIPPE ble etablert under navnet Temperato Espressomaskiner AS i 1998. I de ti første årene av selskapets historie importerte og distribuerte Temperato espressomaskiner for proff-og privatmarkedet fra italienske Rancilio og andre velrenommerte merkevarer. Import og distribusjon av espresso- og kaffetilberedningsutstyr fortsatte også da Temperato ble til spesialkaffebrenneriet LIPPE i 2008.  

Med vår erfaring og kunnskap om utstyr hjelper vi våre kunder til å få mest mulig ut av kaffen 

Vi kan gå inn i både store og små prosjekter og være totalleverandører for varme drikker. Kundene våre skal være vel vitende om at vi er tilstede med vår service – både den kaffefaglige og den tekniske, også etter at transaksjonene er utført.

Service

LIPPE tilbyr teknisk service og support på at utstyret vi tilbyr. Utstyr kan leveres oss for ettersyn. Profesjonelle aktører som barer, restauranter, cafeer osv kan bestille service på stedet.

Vi tilbyr teknisk service på espressomaskiner, kaffekverner og kaffetraktere. Vi sørger ikke bare for at utstyret virker, men også at det yter kaffen rettferdighet.

Service og vedlikehold er viktig for varigheten til produktet. I et miljøperspektiv er det derfor viktig med godt ettersyn.

Ring oss på +4740005759, eller kontakt oss  mail for å avtale service av din maskin.