LIPPE svart kaffe

Vår kaffemeny er sesongbasert. Det vil til enhver tid være en bred variasjon av kaffe som strekker seg fra rimeligere, anvendelige kaffer og helt opp til ypperste toppkvalitet. Vi gjør innkjøp gjennom hele året og prøvebrenner, køpper og kvalitetssikrer kaffen i vårt brenneri og lab på Rosenholm i Oslo. Å kvalitetssikre produksjonen av gjeldende meny er en jobb som skjer ukentlig.  

Det sensoriske arbeidet er ledet av Pias skarpe nese og sensoriske kapasitet. Sammen med Alexander, produksjons- og salgspersonale, blir kaffen smakt, vurdert og justert for å sikre at kaffene våre til enhver tid er den beste utgaven av seg selv. 

Disse kaffene egner seg godt til filterkaffe, traktekaffe, presskanne, aeropress eller kokekaffe. Bruk gjerne en kaffetrakter godkjent av Norsk kaffeinformasjon eller en håndbrygger. Kverningsgraden varierer fra svært fint for aeropress til filtermalt og kokemalt.

Les mer om og kjøp våre svarte kaffesorter her.