Vibiemme Domobar Super Levetta manuell Stål Tank

kr 22.500,00

Vibiemme Domobar Super er en varmeveksler espressomaskin  Manuell, vannbeholder og vibrasjonspumpe

 Funksjoner som er spesifikke for denne varianten inkluderer:

Manuell treveisventil under det gruppehodet som gjør det mulig å fjerne portafilteret umiddelbart etter at ekstraksjonen er fullført. Siden av gruppehodet har en liten spak som gjør at vannpumpen/treveis magnetventilen kan kobles inn eller ut – en prosess som starter eller stopper ekstraksjoner avhengig av spakens posisjon. En høykvalitets 41 watt vibrasjonspumpe som gir god langsiktig driftskonsistens. Den har et trykk på opptil 15 bar og har en bypass for luftventil. Et vannreservoar med stor kapasitet som har nok kapasitet til et betydelig antall drikker.

På lager

Subtotal:

Add-ons total:

Totalt:

Varenummer: 100421 Kategori:

Beskrivelse

Kroppspaneler og ekstern estetikk

Vibiemme Domobar Super espressomaskiner ser like flotte ut som de yter – maskinene har et utseende av høy klasse og høy kvalitet som du kan være stolt av å vise frem i selv de fineste designerkjøkkener og kontorer. Karosseripanelene er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, og gir ikke bare skjønnhet, men også langsiktig ytelsesbestandighet og beskyttelse av indre komponenter. Alle eksterne komponenter, slik som Faema E61 brygggruppe-estetikk og generell kvalitet på maskinen.

Faema E61 Grouphead

En av markedets beste og mest elskede gruppeledere i kommersiell klasse er Faema E61 grouphead, som er gruppesjefen for Vibiemme Domobar Super espressomaskin. Det er de tyngste gruppehodene i sin klasse, og gir temperaturstabilitet som er vanskelig å matche. Temperaturstabilitet er et viktig element for å produsere espresso med den fineste smaksprofilen.

Varmeveksler

Alle som har brukt en standard espressomaskin med én kjele, vil forstå frustrasjonen forårsaket av den nødvendige ventetiden mellom prosessene, spesielt hvis du lager mer enn én drink. Varmeveksleren på Vibiemme Domobar Supers tar denne ventetiden ut av ligningene og lar brukere lage drink etter drink så lenge det er vann i reservoaret.

Isolert innervegg

Innervegg som er mellom vannbeholderen og kjelen har isolasjon for økt varmestabilitet

Portafiltre i messing

Hver Vibiemme Domobar Super espressomaskin leveres med to, høykvalitets, kommersiell kvalitet, messingportafiltre. Ett av portafiltrene er designet for enkeltskudd, med en enkelt tut og en enkelt skudd filterkurv. Det andre portafilteret er designet for doble skudd, med doble tuter og dobbel filterkurv.

Stor kjelekapasitet

Hver maskin har en kobberkjele av overlegen kvalitet som har en stor kapasitet på 1,8 liter – mer enn nok til å produsere sterk damp for å lage cappuccino, latte og andre melkebaserte drikker. Varmevekslerfunksjonen lar brukere ha damp etter behov umiddelbart etter brygging.

Vannreservoar

Lag drink etter drink med den store 3,8 liters overvannstanken på Vibiemme Domobar Super. For enkel påfyll og rengjøring er vanntanken avtakbar.

Trykkmålere

Hver maskin leveres med to målere – en for kjelen og en for vannpumpen.

Kjeltrykkmåleren måler kjeletrykket mellom ,8 og 1,2 bar trykk. Innstillinger på trykkmåleren kan endres ved å justere en Parker-trykkstatenhet gjennom en tilgangsport på toppen av maskinen.

For å gjøre overvåking av bryggetrykk til en enkel oppgave, er maskinen utstyrt med en lettlest pumpetrykkmåler.

Damp- og varmtvannsstaver

Det er to flerveis staver i rustfritt stål på maskinen. En av dem er en dampstav og er montert på venstre side av maskinen og kan enkelt roteres for optimal damping. Den andre staven er en varmtvannskran og kan brukes til å dispensere varmt vann til drinker som varm te og Americanos.

Indikatorlys

For å gjøre betjeningen enkel har maskinen indikatorlamper for strøm på, oppvarming og lavt vannstand. Brukere kan enkelt se når maskinen er slått på, når den varmes opp og når vannivået i maskinen er lavt.

Stort dryppbrett

Et stort dryppbrett på maskinen gjør tømming sjeldnere. Den er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og kan enkelt fjernes ved å trekke den ut som en skuff. I motsetning til mange espressomaskiner, hvor det kreves fjerning av rist for å fjerne dryppbrettet, kan risten holde seg på plass mens dryppbrettet er av maskinen.

Treveis magnetventil

Espresso-ekstraksjonsprosessen bygger opp mye trykk, og hvis portafilteret fjernes når det er ferdig, kan overtrykket føre til at vann og kaffegrut spruter over alt. Dette problemet er eliminert på Vibiemme Domobar Super espressomaskin med en treveis magnetventilteknologi som avlaster trykket på kaffen etter brygging og tørker ut kaffepucken, for en ren, dryppfri driftsopplevelse. Å slå den brukte kaffepucken ut av portafilteret er enkelt og etterlater lite rester.

Beskyttelse av utstyr

Tre-trinns strømbryter lar brukeren fylle intern kjele uten å sende strøm til varmeelementet (forhindrer skade ved første oppstart).

GICAR-merket elektronisk vannnivåkontroll for intern kjele er plassert i nedre høyre bakre hjørne av maskinen der det er minst varmeoppbygging

Største OPV (overtrykksventil åpner når det er for mye pumpetrykk) plassert bak på maskinen med enkel tilgang når karosseripanelet og seks (6) tilhørende skruer fjernes.

Tilbehør

Hver espressomaskin leveres med et komplett tilbehørssett, som inkluderer: portafilter med enkelt tut, portafilter med dobbel tut, filterkurv med enkelt tut, filterkurv med dobbelt skudd, filterkurv for tilbakespyling, kaffeskje av plast og en plasttamper. Det anbefales at du kjøper en ta med høy kvalitet

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vibiemme Domobar Super Levetta manuell Stål Tank”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.