Peru El Nogal, 250g

kr 163,00

Aroma: Steinfrukt, fiol og hvit blomst
Geografi: Tambillo, Colasay, Peru
Bønnetype: Caturra,  Bourbon
Prosessering: Vasket
Bruksområde: Trakter, presskanne, aeropress, dryppstasjon

250g ventilpose

Malingsgrad

Om du trenger kaffen kvernet er ikke det noe problem

Subtotal:

Add-ons total:

Totalt:

Varenummer: KPE203 Kategori:

Beskrivelse

Jose Perez gård El Nogal har noen få hektar med kaffe og ligger i Tambillo, en landsby i Colasay-distriktet i Jaen-provinsen. Gården er i en høyde på 1800+ moh. Det er en middels gård i peruansk standard. Sorten er en lokal Bourbon, som er vanlig i dette området. Det er en familieoperasjon, men de har plukkere som hjelper dem i sesongen.  Utbyttet per tre er generelt lavt.

Kaffen blir pulpet og gjæret i 18 – 30 timer i poser eller en liten tank før den vaskes og skylles, og deretter soltørkes ved siden av huset. Tørking tar ca 10-20 dager.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.251 kg
Smaksprofil

Steinfrukt, fiol og hvit blomst

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Peru El Nogal, 250g”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.