Guatemala La Yulchen, 250g

kr 135,00

Klar og definert aroma. Røde bær med sjokolade og karamell i avslutningen. God dybde og sødme.

Prosessering: Vasket og soltørket.
Geografi: Cristina Hernandez Diaz, La Yulchen, Petatán. Dyrkes på ca. 1700-1740 meters høyde i Huehuetenango i Guatemala.
Bønnetype: Caturra, Catuaí.
Bruksområde: Kaffe som passer til trakter, aeropress, dryppstasjon, presskanne, håndbrygg, kaffetrakter, filter, filterkaffe mm

Malingsgrad

Om du trenger kaffen kvernet er ikke det noe problem

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer: KGU216 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dette er en klassisk høytvoksende vasket kaffe fra Guatemala med en klar og ren aroma. Du finner røde bær med sjokolade og karamell i avslutningen. Det spesielle med denne kaffen er dybden og sødmen. La Yulchen er både søtere og mer kompleks enn hva som er vanlig for kaffe fra regionen. Samtidig bærer den preg av å være en trygg og klassisk kaffe som vil gå rett hjem morgen, middag og kveld hos både gammel og ung.

Cristina Hernandez Diaz
Cristina som du ser på bildet er stolt av gården sin som hun har kjøpt og utviklet på egen hånd.

 

Cristina som du ser på bildet er stolt av gården sin som hun har kjøpt og utviklet på egen hånd. Inntekten fra kaffen hun dyrker er god nok til at hun har råd til å sende barna sine på skolen, samt betale arbeiderne på gården en god lønn.  Cristina sørger for at kaffen plukkes i fire omganger og at den fermenteres umiddelbart. Derav den gode kvaliteten på denne kaffen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.251 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Guatemala La Yulchen, 250g”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *