Guatemala La Colina, 250g

Vurdert 0 av 5
(Be the first to review)

kr 175,00

Smaksprofil: Delikat og balansert kaffe med smak av appelsin, jordbær og bjørnebær. Fin duft av jasmin, og røde og mørke bær på nese

Prosessering: Vasket og soltørket på patio
Geografi: . Tony Medina, Gården La Colina, Chimaltenango Dyrkes på ca. 1700 meters høyde
Bønnetype: Caturra
Skyggetrær: Inga

Malingsgrad

Om du trenger kaffen kvernet er ikke det noe problem

Subtotal:

Add-ons total:

Totalt:

Varenummer: KGU219 Kategorier: ,
Merke:LIPPE

Beskrivelse

La Colina gård, oversatt til «høyden», kalles dette på grunn av høydeforskjellene på landet og åsen den er plassert på. Det var Tonys far som bestemte seg for å gi gården dette navnet. Han arvet tomten fra sin far, som delte opp gården sin i mindre tomter blant alle sine barn.

Til å begynne med plantet Tony bare grunnleggende sorter som mais og bønner. Han forteller også at det alltid har vært hans drøm å ha en kaffegård. I en ung alder, da han ikke hadde noe ennå, begynte han å jobbe på forskjellige kaffegårder for å lære og få erfaring.

I 1991 ble det første kaffetreet plantet. Sakte, men sikkert, økte Tony antall trær og produksjonen. Etter 25 år konkluderer Tony med at drømmen hans har gått i oppfyllelse. Det lærte ham at hans utholdenhet har lønnet seg.

Varietetene på gården hans er Caturra og Bourbon. Han ønsker å plante andre varianter for å forbedre kvaliteten enda mer. En annen plan han har, er å jobbe med afrikanske tørkebord for å forbedre tørkingen og total kvalitet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,251 kg
Smaksprofil

Klar og definert aroma. Røde bær med sjokolade og karamell i avslutningen. God dybde og sødme.

Merke

LIPPE

LIPPE har vært en viktig aktør i norsk kaffe siden 1998 og har siden 2008 brent, pakket og distribuert sin egen kaffe. Kaffen fra LIPPE kjennetegnes med ferske leveranser, ren og tydelig smaksprofil, forutsigbarhet, riktig pris og profesjonell oppfølging.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Guatemala La Colina, 250g”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *