Publisert Legg igjen en kommentar

Rancilio Rocky med eller uten doserer?

Rancilio rocky uten doserer

Lurer du på om du skal kjøpe Rancilio Rocky med eller uten doserer?

Rancilio Rocky kommer ikke bare i ulik farge på karosseriet, men kommer også i en versjon med og uten doserer. Versjonen med doserer maler kaffen opp i et kammer som rommer nok kaffe til flere runder espresso og kaffen porsjoneres ut herfra ved hjelp av en spak over til filterholderen. Navnet doserer er forøvrig misvisende da du i liten grad kan basere deg på hvor mye Med versjonen uten doseres males kaffen direkte ned i filterholderen.

Ulempen med doserer at all kaffen må via doseringskammeret. Fordelen er at du kan male kaffe mens du brygger en annen slik at den ligger allerede klar for neste runde om du brygger fler etter hverandre.

Fordelen med Rocky uten doserer er at du maler rett ned i filteret/filterholderen. Mindre kaffe ligger igjen i kvernen. Ferre bevegelige deler. Mer upraktisk dersom du skal lage mange kaffe etter hverandre. Men du kan også male opp i en beholder dersom du har større behov. Bøylen på bildet kan tas av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *